Personvern

Personvern:

All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og – forskrift. Takras.no kommer ikke til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart med mindre dette er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfeller.

 

Sikkerhet og betaling:

Når du handler på våre nettsider med kort skal du vite at du handler trygt. Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av vår betalingspartner som har en sikker elektronisk betalingsløsning for American Express, Visa, MasterCard/Eurocard eller Diners. 

Her har man de samme garantier og den samme trygghet som i butikk. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Betalingsinformasjonen håndteres og oppbevares i sin helhet av Nets, noe som gir trygghet for både nettbutikken og deg som kunde. Nets innhenter autorisering fra kortleverandørene for hver enkelt ordre. Et stjålet kredittkort kan med andre ord ikke misbrukes hos oss.

Kredittkortet belastes når varene sendes ut fra vårt lager. Alternativt mottar du en faktura hvis du har valgt faktura som betalingsalternativ.

All behandling og bruk av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningslov og – forskrift.
 

Informasjonskapsler:

En informasjonskapsel – cookie – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobil og hentes opp derfra ved senere besøk. Takras.no bruker informasjonskapsler for å forbedre og forenkle ditt besøk. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon, eller til å gi informasjon til tredjeparter. Det finnes to ulike typer informasjonskapsler, vedvarende og midlertidige (informasjonskapsler for sesjoner). Vedvarende informasjonskapsler lagres som en fil på din datamaskin eller mobil i en tidsperiode på ikke mer enn 12 måneder. Informasjonskapsler for sesjoner er midlertidige og forsvinner når du stenger økten i nettleseren.

Det er enkelt å slette informasjonskapsler fra datamaskinen eller mobilen ved hjelp av nettleseren. Se under “hjelp” i nettleseren for å finne instruksjoner for hvordan du håndterer og sletter informasjonskapsler.

Merk deg at du ikke vil kunne handle hvis du slår av informasjonskapsler.

Vi bruker informasjonskapsler for tredjepart til å samle inn statistikk i aggregatform ved hjelp av analyseverktøy som Google Analytic. Både vedvarende og midlertidige informasjonskapsler (informasjonskapsler for sesjoner) blir brukt. De vedvarende informasjonskapslene lagres på datamaskinen eller mobilen i ikke mer enn 6 måneder.