Ofte Spurte Spørsmål (OSS / FAQ)

 

KAN JEG FÅ GRATIS BEFARING UFORPLIKTENDE PÅ MIN EIENDOM?
Ja, send oss en henvendelse via kontaktskjema med den gjeldende adressenså gir vi deg en tilbakemelding helt uforpliktende!  

HVA ER FORSKJELLEN PÅ AVVISER OG SKILT?
Dette er det samme. Ordet avviser kommer av at man sperrer området for eksempel et fortau mens det er fore for takras og dermed av-viser folk fra området.

HVORDAN BESTILLER JEG SKILT / AVVISER?
Du bestiller enkelt skilt, avviser og andre produkter gjennom nettbutikken vår. Velg produktet du vil ha ved å følge menyen eller søke etter produktet i søkefeltet. Når du har funnet produktet bestiller du antallet du ønsker. 

HVORDAN BESTILLER JEG TJENESTER SOM RYDDING AV SNØ OG IS?
Tjenester som fjerning av is og sne fra tak bestiller du enklest ved å sende oss en henvendelse om hvilken tjeneste dere ønsker og hvilken adresse det gjelder så svarer vi dere raskt med pristilbud

HVA KOSTER EN FORVALTNINGSAVTALE OG HVA INNEBÆRER DEN?
En forvaltningsavtale er betegnelsen på en avtale vi gjør med større eiendommer som ønsker å sikre seg for takras. Vi overvåker bygården og rykker ubegrenset ut ved behov for å fjerne snø og is fra tak. Huseier og styret i gården kan da gå vinteren tryggere i møte.Pris varierer med størrelse på bygården

KAN STYRET I GÅRDEN VÆRE ANSVARLIG FOR SKADER OG BØTER?
Ja, styret og eier(e) har ansvar for sikkerheten. Ta kontakt med oss om hvordan vi kan hjelpe dere å etterleve dette.

HVOR OFTE MÅ MAN MÅKE TAKET?
Det er viktig å rydde taket for snø ofg is slik at man unngår fare for ras som fører til skade på personer og ting. Ofte gis det bøter der det er fare for takras uten at gården gjør tiltak. Det varierer veldig fra sesong til sesong. Vi ser at vi ofte rykker ut 4-6 ganger per sesong i snitt for å rydde tak der vi har forvaltning på eiendomsgården. 

 HVA KOSTER DET Å RYDDE TAKET FOR SNØ OG IS?
Dette varierer med størrelsen og beliggenheten på gården. Kontakt oss for en gratis uforpoliktende befaring og tilbud.


Takras.no © 2021 by Premium Magento & Wordpress leverandør