Velkommen til kundeservice.

Her finner du svar på de vanligste kundespørsmålene. Dersom du lurer på noe mer enn det du finner her så hører vi gjerne fra deg. Bruk da enten dette kontaktskjemaet eller ring oss på 41389753:-)Noen av de mest spurte spørsmålene fra kunder:

 

KAN JEG FÅ GRATIS BEFARING UFORPLIKTENDE PÅ MIN EIENDOM?
Ja, send oss en henvendelse via kontaktskjema med den gjeldende adressenså gir vi deg en tilbakemelding helt uforpliktende!  

HVA ER FORSKJELLEN PÅ AVVISER OG SKILT?
Dette er det samme. Ordet avviser kommer av at man sperrer området for eksempel et fortau mens det er fore for takras og dermed av-viser folk fra området.

HVORDAN BESTILLER JEG SKILT / AVVISER?
Du bestiller enkelt skilt, avviser og andre produkter gjennom nettbutikken vår. Velg produktet du vil ha ved å følge menyen eller søke etter produktet i søkefeltet. Når du har funnet produktet bestiller du antallet du ønsker. 

HVORDAN BESTILLER JEG TJENESTER SOM RYDDING AV SNØ OG IS?
Tjenester som fjerning av is og sne fra tak bestiller du enklest ved å sende oss en henvendelse om hvilken tjeneste dere ønsker og hvilken adresse det gjelder så svarer vi dere raskt med pristilbud

HVA KOSTER EN FORVALTNINGSAVTALE OG HVA INNEBÆRER DEN?
En forvaltningsavtale er betegnelsen på en avtale vi gjør med større eiendommer som ønsker å sikre seg for takras. Vi overvåker bygården og rykker ubegrenset ut ved behov for å fjerne snø og is fra tak. Huseier og styret i gården kan da gå vinteren tryggere i møte.Pris varierer med størrelse på bygårdenSjekk mer på siden med ofte spurte spørsmål (OSS / FAQ) her.

Takras.no © 2021 by Premium Magento & Wordpress leverandør